Leefstijl Coach

Mijn naam is Petra Wiersma en al vanaf mijn puberteit geïnteresseerd in Oosterse filosofie, beweging en voeding.

Ik zocht naar meer kennis over de mens via de Oosterse denkwijze. Via allerlei omzwervingen, waaronder de financiële wereld, sportdocent in eigen sportschool, procesondersteuner in het sociaal domein en de re-integratie kwam ik in 2007 in contact met Body-Balance van Les Mills. Dit is een combinatie van Tai chi, Poweryoga en Feldenkrais en hier viel voor mij de herkenning. De vorm, de verdieping, het Yin, het Yang, Lichaam en Geest en daar de balans in zoeken en vinden. Van vergaande rust tot de compleetheid van bewegen, mensen bewust maken van hun kunnen, kwaliteiten en kracht. Hier ontstond de kiem voor de volgende stap.

Door mijn ervaringen en diversiteit in functies kwam ik er achter wat ik werkelijk wilde. De glans in de ogen bij de ander en de waarde zien in een ieder. Deze interesse en nieuwsgierigheid als drijfveer om mensen, jong en oud, beter te laten bewegen en zich weer fit te voelen en IN BALANS. Wel vanuit een holistische kijk, waarbij alle elementen met elkaar verbonden zijn, als onderdelen behorend tot een geheel. Met logisch verstand en twee voeten op de grond, nuchter en compleet.

In 2016 ben ik gestart met de 4 jarige Opleiding Yoga & Vedanta in Doorn tot Hatha Yoga docent. Daarnaast ben ik in 2017 gestart met de 1 jarige opleiding tot  Level I Zhineng Qigongdocent bij Qing-Bai. Maar ik miste hierin een coachend stuk. Wat is de invloed van Leefstijl en hoe word je Vitaal?
Daarom voelde het logisch om in november 2019 te starten met de opleiding tot geaccrediteerd Leefstijl- & Vitaliteitscoach via MARK Academy. Deze combinatie geeft mijn hart een sprongetje en brengt voor mij alles samen.

Vanaf donderdag 2 juli 2020 ben ik werkzaam als zelfstandig Leefstijl- & Vitaliteitscoach te Bathmen.

Heb je Leefstijl- en Vitaliteits vragen dan kun je met mij een afspraak maken telefonisch of via de mail.
coach@vitali-tijd.nl of 06-50298180

Waar kan ik je bij helpen:
Concreet, welke vraag heb je voor me?
– Gezond gewicht en/of afvallen
– Fysieke klachten of ongemak die zich mentaal uiten
– YogaTherapie, door bewegen ervaren waar blokkades zitten en hiermee werken
– Ontspanning en herstellende yoga
– Stabiliteit en balans vergroten, grotere bewegingsvrijheid door vertrouwen

Het is mogelijk om de gesprekken te doen in wandelsessies of in de praktijkruimte.

In 2020 gediplomeerd voor:
Yoga & Vedanta docentenopleiding: https://yoga-docentenopleiding.nl/
Opleidingsinstituut :  MARK Academie https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/