Yoga

LAAT JE INSPIREREN DOOR YOGA

Hatha yoga zoekt de balans tussen lichaam en geest. Een mentale balans, emotionele gezondheid, kalmte, gevoeligheid naar jezelf en anderen. De specifieke manier van bewegen heeft een gunstig effect op ons fysiologie, het bevordert je gezondheid en daarmee je herstel. Door afwisseling in de yogahoudingen versterkt je het effect op het hart en bloedvatenstelsel, maar ook op het spier-skeletstelsel.

“Hatha yoga vermindert belemmeringen die bijvoorbeeld ontstaan door instabiliteit en disbalans. Spierspanning en blokkades die zich fysiek en mentaal uiten in ongemak in ons lichaam, de adem en de zintuiglijke ( ogen, oren, reuk, huid) waarneming. Door het wegnemen van die belemmeringen, kan je geest zich dieper richten”.

Ik ben er om jou te begeleiden, met toewijding en beoefening door Hatha yoga, maar vooral door bewegen. Jouw welbevinden vergroten, een betere gezondheid, een goede lichaamshouding en meer zelfvertrouwen zijn doelen die je kan bereiken.
Wat zijn jou doelen?
Hoe kun jij jouw energie weer laten stromen?
Waar vind je antwoorden?

Privélessen
Wil je met yoga starten en voel je je niet zeker genoeg of loop je ergens tegen aan, of wil je gewoon liever privéles dan kan dat. Maak een afspraak via de mail of telefonisch.

Kosten voor een les is 45,– euro.
Duur 75 minuten

Ga ongeveer uit van een periode van minimaal 3 maanden voordat je daadwerkelijk de veranderingen in je lichaam gaat waarnemen.

Yogatherapie
Door blessures, fysieke of mentale beperkingen kan de stap naar bewegen heel groot zijn. Door yogatherapie pak je het fysieke en mentale deel aan en maak je op je eigen manier, in je eigen tempo, yoga een onderdeel van je leven. Yogatherapie is een prachtige manier om het herstelproces en het welbevinden stap voor stap te ontwikkelen.

Kosten voor een les is 45,– euro
Duur 75 minuten

Ik heb de opleiding bij Stichting Yoga & Vedanta https://yoga-docentenopleiding.nl te Doorn gevolgd. Deze opleiding is erkend in Nederland en Europa.


Aangesloten bij VYN https://www.yoganederland.nl

logo Vereniging Yogadocenten Nederland